Architect Rogat

Wil jij een top architect in Rogat die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Rogat verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Rogat – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Rogat gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Rogat
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rogat, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Darp, Havelterberg en De Schiphorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rogat

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Rogat? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Rogat. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rogat gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rogat

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rogat – Voor een geweldige ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Rogat ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Rogat te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van je huis of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Rogat die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Dankzij ons netwerk in Rogat hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er steeds een architect aanwezig om jouw klus tot een fijn einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Rogat met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rogat nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Rogat van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Rogat in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rogat.

Nu interieurarchitect uit Rogat zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rogat zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rogat maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rogat.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rogat?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rogat‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rogat – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Rogat te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rogat.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rogat – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een heel goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Rogat sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rogat?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rogat te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rogat

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rogat. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rogat en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rogat die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rogat

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

23 mei 2024

Prettig in het contact en een mooi uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Linda de Bruijn

Tevreden

12 mei 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden vlug reacties.

- Arjan Vermeulen

Geheel top opgeleverd

7 mei 2024

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Nancy van Vliet

Hoeven niets meer zelf te doen

2 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Barry Jacobs

Flexibel en betaalbaar

25 april 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Rutger Vermeulen

De uitvoerende partij was geweldig

17 april 2024

Kritisch plan voor de restauratie, denken met je mee. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Kim Sanders

Plan was goed, uitvoeren beter

7 april 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Pieter Kok

Boven verwachting

2 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Paulus Huisman

Een opzet op maat

27 maart 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Marinus Sanders

Uitgelichte architecten uit Rogat

Huls Architecten

Bergerslag 3
7951 DR Staphorst
Nederland

0522 461 567
https://www.hulsarchitecten.nl/

Eyckenhout

Binnenweg 2
7943 KK Meppel
Nederland

0522 241 800
http://www.eyckenhout.nl/

JAB Bouwkundig Advies

Burgemeester Buitenweg 9
7961 CP Ruinerwold
Nederland

06 51629674
http://www.jab-bouwkundigadvies.nl/