Architect Rottevalle

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Rottevalle?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Rottevalle verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Rottevalle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Rottevalle gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Rottevalle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rottevalle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Harkema, Eastermar en Boelenslaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rottevalle

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Rottevalle? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Rottevalle. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Rottevalle wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rottevalle gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rottevalle

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rottevalle – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Rottevalle gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Rottevalle gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. De architect in Rottevalle zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rottevalle nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Rottevalle voor je kan bewerkstelligen. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Rottevalle zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Rottevalle zeker de beste beslissing. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een pro over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Rottevalle hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rottevalle.

Nu interieurarchitect uit Rottevalle zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rottevalle zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rottevalle maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Rottevalle is doorgaans gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Rottevalle straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rottevalle.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rottevalle?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rottevalle‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rottevalle – voor een mooiere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rottevalle.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rottevalle – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volslagen vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de prijzen van een architect in Rottevalle en kies je direct de beste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rottevalle?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rottevalle te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rottevalle

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rottevalle. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rottevalle en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rottevalle die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rottevalle

Grote deskundigheid maar betaalbaar

15 juli 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Anita Dekker

Gauw en tevreden

7 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Bram Driessen

Concept is al zo mooi

4 juli 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Jeffrey van de Berg

Ging zorgvuldig in overleg

22 juni 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Paul Vink

Competent

21 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Karin de Lange

Ging netjes in overleg

14 juni 2024

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Björn de Bruijn

Onmiddellijk een klik

5 juni 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbod stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Suzanne Groen

Erg klantvriendelijk

29 mei 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Eveline Smeets

Prachtig project en lage tarieven

20 mei 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk wijzigingen zijn heel gaaf geworden. Prachtig!

- Evelien Kuipers

Uitgelichte architecten uit Rottevalle

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/

Van Manen en Zwart architecten

Doctor Martin Luther Kingsingel 11
9203 JC Drachten
Nederland

0512 584 646
http://www.vanmanenenzwart.nl/