Architect Schalsum

Wil jij een betaalbare architect uit Schalsum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Schalsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Schalsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Schalsum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Schalsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schalsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Slappeterp, Klooster Lidlum en Tzummarum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schalsum

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Schalsum? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Schalsum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Schalsum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schalsum gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarnaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schalsum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schalsum – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandige architect gezocht in Schalsum. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Schalsum die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Schalsum. En zo is jouw karwei iedere keer tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Schalsum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schalsum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Schalsum kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Schalsum in te schakelen. Een interieurarchitect in Schalsum is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schalsum.

Nu interieurarchitect uit Schalsum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schalsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schalsum maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenzijde van je pand zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Schalsum is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Schalsum in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schalsum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schalsum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schalsum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schalsum – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Schalsum te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Schalsum in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schalsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schalsum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volslagen vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Schalsum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schalsum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schalsum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schalsum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schalsum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schalsum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schalsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schalsum

Betaalbare deugdelijkheid

9 september 2023

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Geld technisch prima.

- Eric Driessen

Vertaling naar praktijk was subliem

28 augustus 2023

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Saskia van Dam

Deskundig

22 augustus 2023

Eerlijk en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Inzichtelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Niels Jonker

Aardig plan en goed uitgewerkt

19 augustus 2023

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Vanessa Jansen

Volkomen ontzorgd

12 augustus 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Jasper van Veen

Geheel top opgeleverd

3 augustus 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Prima georganiseerd!

- Martinus van de Wal

Betrouwbaar en gauw

26 juli 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Franciscus Huisman

Hele goede communicatie

17 juli 2023

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Mark van Veen

Onmiddellijk prettige klik

12 juli 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke kosten vielen ons ook nog alles mee.

- Robertus van de Pol

Uitgelichte architecten uit Schalsum

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/