Architect Sint Jansteen

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect uit Sint Jansteen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Sint Jansteen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sint Jansteen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Sint Jansteen gezocht?

Een architect uit Sint Jansteen vinden

Architect Sint Jansteen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Jansteen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terhole, Clinge en Kapellebrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sint Jansteen

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Sint Jansteen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Sint Jansteen te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sint Jansteen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sint Jansteen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sint Jansteen – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Sint Jansteen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Sint Jansteen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Sint Jansteen is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Met ons netwerk in Sint Jansteen hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Sint Jansteen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sint Jansteen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Sint Jansteen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sint Jansteen van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sint Jansteen.

Nu interieurarchitect uit Sint Jansteen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sint Jansteen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sint Jansteen maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Sint Jansteen is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Sint Jansteen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sint Jansteen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sint Jansteen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sint Jansteen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sint Jansteen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Sint Jansteen helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Sint Jansteen houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Sint Jansteen of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sint Jansteen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sint Jansteen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Sint Jansteen helder te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Sint Jansteen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sint Jansteen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sint Jansteen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sint Jansteen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sint Jansteen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sint Jansteen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sint Jansteen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sint Jansteen

Erg bruikbaar proces

22 mei 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af maar erg veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Suzanne de Bruijn

Tevreden

11 mei 2024

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Patricia van Doorn

Maatwerk

6 mei 2024

Prijzen waren correct en het plan was helemaal maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Albert van der Horst

Content

27 april 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Ingrid van de Wal

Offertes vlug binnen

20 april 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Mirjam Kuijpers

Een opzet op maat

16 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Sebastiaan Evers

Grote expertise maar betaalbaar

9 april 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Nathalie Wolters

Vakkundig

5 april 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Albert Dijkstra

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

23 maart 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Marleen van de Ven

Uitgelichte architecten uit Sint Jansteen

Architect Pieter van Doorn

Ceresstraat 10
2140 Antwerpen
België

+32 486 27 04 62
http://www.pietervandoorn.com/

ARCH & TECO

Coupure Links 55
9000 Gent
België

+32 9 296 00 60
https://www.arch-teco.com/

ASSAR LLOX Architects

Lodewijk Mortelmansstraat 9
2610 Antwerpen
België

+32 3 828 09 08
http://www.assar.com/