Architect Sint Jansteen

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect uit Sint Jansteen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Sint Jansteen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sint Jansteen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Sint Jansteen gezocht?

Een architect uit Sint Jansteen vinden

Architect Sint Jansteen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Jansteen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terhole, Clinge en Kapellebrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sint Jansteen

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Sint Jansteen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Sint Jansteen te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sint Jansteen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sint Jansteen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sint Jansteen – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Sint Jansteen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Sint Jansteen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Sint Jansteen is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Met ons netwerk in Sint Jansteen hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Sint Jansteen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sint Jansteen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Sint Jansteen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sint Jansteen van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sint Jansteen.

Nu interieurarchitect uit Sint Jansteen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sint Jansteen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sint Jansteen maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Sint Jansteen is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Sint Jansteen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sint Jansteen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sint Jansteen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sint Jansteen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sint Jansteen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Sint Jansteen helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Sint Jansteen houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Sint Jansteen of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sint Jansteen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sint Jansteen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Sint Jansteen helder te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Sint Jansteen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sint Jansteen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sint Jansteen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sint Jansteen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sint Jansteen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sint Jansteen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sint Jansteen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sint Jansteen

Klantvriendelijk

21 mei 2022

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was keurig en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Maurice Smit

Tuin ziet er weer fantastisch uit

11 mei 2022

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met allerlei persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Nathalie Sanders

Afspraak is afspraak

2 mei 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Niels van der Horst

Hele prettige communicatie

27 april 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was zeer goed en daarmee waren we in feite al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Caroline Blom

Deskundig

18 april 2022

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Ivo Schouten

Weer volkomen opgefrist

12 april 2022

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Daniëlle Veenstra

Prachtige transformatie

7 april 2022

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet totaal onbenullig, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Joost Willems

De uitvoerende partij was top

2 april 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. De prijzen waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Ruben Visser

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

21 maart 2022

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Joyce Kuipers

Uitgelichte architecten uit Sint Jansteen

Architect Pieter van Doorn

Ceresstraat 10
2140 Antwerpen
België

+32 486 27 04 62
http://www.pietervandoorn.com/

ARCH & TECO

Coupure Links 55
9000 Gent
België

+32 9 296 00 60
https://www.arch-teco.com/

ASSAR LLOX Architects

Lodewijk Mortelmansstraat 9
2610 Antwerpen
België

+32 3 828 09 08
http://www.assar.com/