Architect Sint Odilienberg

Wil jij een betaalbare architect uit Sint Odilienberg die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Sint Odilienberg verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sint Odilienberg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Sint Odilienberg gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Sint Odilienberg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Odilienberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maria Hoop, Koningsbosch en Beegden bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sint Odilienberg

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Sint Odilienberg? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Sint Odilienberg. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Sint Odilienberg wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sint Odilienberg gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Sint Odilienberg. Een architectenbureau in Sint Odilienberg heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Sint Odilienberg meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sint Odilienberg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sint Odilienberg – Voor een unieke ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sint Odilienberg nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Sint Odilienberg van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sint Odilienberg van waarde zijn. Een interieurarchitect in Sint Odilienberg is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sint Odilienberg.

Nu interieurarchitect uit Sint Odilienberg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sint Odilienberg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sint Odilienberg maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenzijde van je pand zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Sint Odilienberg is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Sint Odilienberg in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sint Odilienberg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sint Odilienberg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sint Odilienberg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sint Odilienberg – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Sint Odilienberg. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Sint Odilienberg houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Sint Odilienberg om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sint Odilienberg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sint Odilienberg – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend meerdere offertes op.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Sint Odilienberg gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sint Odilienberg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sint Odilienberg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sint Odilienberg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sint Odilienberg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sint Odilienberg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sint Odilienberg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sint Odilienberg

Vlot en tevreden

5 september 2023

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Marijke Gerritsen

Grote expertise maar betaalbaar

28 augustus 2023

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Joyce de Wit

Origineel en uitvoering super

22 augustus 2023

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Kelly Bosman

Content

15 augustus 2023

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en wij hadden vlot reacties.

- Sjoerd van Dongen

Betaalbare deugdelijkheid

11 augustus 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. Geld technisch prima.

- Kelly Wolters

Creatieve oplossingen

1 augustus 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Irene de Jonge

Echt klantvriendelijk en verfrissend

29 juli 2023

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Ruud Meijer

Geheel prima opgeleverd

18 juli 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Top geregeld dus!

- Petra Boer

Heel effectief

15 juli 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Maarten van Dijk

Uitgelichte architecten uit Sint Odilienberg

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/

Bouwadviesbureau Joep Janssens

Eiermarkt 29
6042 HV Roermond
Nederland

06 55371493
http://www.joepjanssens.nl/