Architect Horn

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Horn?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Horn verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Horn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Horn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Horn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heel, Beegden en Heijthuijsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Horn

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Horn? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Horn. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Horn gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Horn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Horn – Voor een bijzondere belevenis

Wanneer er een architect in Horn gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. De architect in Horn zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Horn nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Horn van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Horn in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Horn.

Nu interieurarchitect uit Horn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Horn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Horn maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je pand binnenkort eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Horn is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Horn in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Horn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Horn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Horn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Horn – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Horn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Horn – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Horn scherp te krijgen is het doorgaans verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Horn iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Horn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Horn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Horn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Horn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Horn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Horn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Horn

Gekwalificeerd

9 september 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Robin Mol

Origineel en uitvoering super

30 augustus 2023

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Stefan de Groot

Pro!

20 augustus 2023

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijsstelling.

- Jacob van de Velden

Fantastisch ontwerp

18 augustus 2023

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Het contact verliep vlot.

- Marjolein de Bruin

Prachtige metamorfose

8 augustus 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet volkomen onbenullig, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Patricia van de Pol

Daadkracht en te betalen

4 augustus 2023

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. Geld technisch prima.

- Yvonne Willems

Prettig contact

29 juli 2023

Prettig in het contact en een aardig tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Adrianus Bakker

Klantvriendelijk

18 juli 2023

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Guido de Groot

Prachtig werk voor een goede prijs

10 juli 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Simone Visser

Uitgelichte architecten uit Horn

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Rutten Houtbouw

Bevelantstraat 26
6088 PB Roggel
Nederland

0475 492 947
http://www.ruttenhoutbouw.nl/nl

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/