Architect Buggenum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Buggenum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Buggenum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Buggenum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Buggenum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Buggenum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buggenum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Horn, Neer en Nunhem bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Buggenum

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Buggenum? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Buggenum. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Buggenum wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Buggenum gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Buggenum. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Buggenum aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Buggenum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Buggenum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Buggenum – Voor een unieke ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Buggenum ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Buggenum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woonhuis of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Buggenum die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Buggenum. En zo is jouw klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Buggenum met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Buggenum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Buggenum weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Buggenum. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Buggenum.

Nu interieurarchitect uit Buggenum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Buggenum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Buggenum maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je pand zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Buggenum is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Buggenum in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Buggenum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buggenum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buggenum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Buggenum – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Buggenum. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Buggenum kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Buggenum of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Buggenum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Buggenum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tarieven van een architect in Buggenum en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Buggenum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Buggenum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Buggenum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Buggenum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Buggenum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Buggenum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Buggenum

Afspraak is afspraak

24 september 2021

Tarief, levering en afspraken waren allen in orde. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Diana van den Heuvel

Mooi inrichting

17 september 2021

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een vakman. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Pieter Post

Totaal nieuw pand lijkt het!

11 september 2021

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Wouter de Bruin

Vakbekwaam

31 augustus 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Overduidelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Sylvia Dekker

Daadkracht en te betalen

26 augustus 2021

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is fantastisch mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Jelle van de Velde

Klantgericht

21 augustus 2021

Erg professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Renate de Bruijn

Prachtige metamorfose

9 augustus 2021

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Marijke van Loon

Alleen al het schets is prachtig.

1 augustus 2021

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Rob Martens

Onmiddellijk goed gevoel

26 juli 2021

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we extra opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Johanna Brouwer

Uitgelichte architecten uit Buggenum

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Rutten Houtbouw

Bevelantstraat 26
6088 PB Roggel
Nederland

0475 492 947
http://www.ruttenhoutbouw.nl/nl

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/