Architect Nunhem

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Nunhem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Nunhem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nunhem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nunhem gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Nunhem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nunhem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Roggel, Horn en Neer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nunhem

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Nunhem? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de juiste kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Nunhem. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Nunhem wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nunhem gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nunhem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nunhem – Voor een unieke belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Nunhem ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Nunhem te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Nunhem die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Nunhem is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Nunhem. Zo is er steeds een architect aanwezig om jouw ontwerp tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Nunhem met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nunhem nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Nunhem voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Nunhem zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Nunhem absoluut de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Nunhem hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nunhem.

Nu interieurarchitect uit Nunhem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nunhem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nunhem maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je pand straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Nunhem is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Nunhem straalt je woonhuis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nunhem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nunhem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nunhem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nunhem – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nunhem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nunhem – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het steevast een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Nunhem iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nunhem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nunhem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nunhem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nunhem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nunhem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nunhem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nunhem

Compleet uitgewerkt

25 juli 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Manon Sanders

Volledig ontzorgd

18 juli 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Johan Mulder

Volkomen ontzorgd

9 juli 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is enorm knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Daniël Koster

Totaal ontzorgd

2 juli 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Diana Mol

Prima project en lage kosten

27 juni 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Vlug ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk wijzigingen zijn super gaaf geworden. Top!

- Paulus Koning

Grote expertise maar betaalbaar

21 juni 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Maurice Maas

Gauw en tevreden

11 juni 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Oprecht super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Kelly Postma

Klantgericht

7 juni 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Michiel van der Meulen

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

29 mei 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Martinus Jonker

Uitgelichte architecten uit Nunhem

Rutten Houtbouw

Bevelantstraat 26
6088 PB Roggel
Nederland

0475 492 947
http://www.ruttenhoutbouw.nl/nl

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/

Bouwadviesbureau Joep Janssens

Eiermarkt 29
6042 HV Roermond
Nederland

06 55371493
http://www.joepjanssens.nl/