Architect Sleen

Behoefte aan een betaalbare architect uit Sleen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Sleen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sleen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Sleen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Sleen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Odoorn, Odoornerveen en Klijndijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sleen

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Sleen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Sleen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sleen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sleen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sleen – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Sleen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Sleen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Sleen die volkomen autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Sleen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Dankzij ons netwerk in Sleen hebben wij doorgaans wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Sleen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sleen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Sleen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sleen van belang zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sleen.

Nu interieurarchitect uit Sleen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sleen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sleen maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Sleen is veelal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Sleen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sleen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sleen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sleen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sleen – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Sleen. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Sleen kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Sleen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sleen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sleen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Sleen eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sleen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sleen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sleen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sleen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sleen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sleen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sleen

Plan was goed, uitvoering beter

24 mei 2024

Top project voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Joost Kuijpers

Voelde meteen prima

15 mei 2024

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we extra opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom enorm tevreden.

- Robertus Bosman

Ziet er weer keurig uit

7 mei 2024

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Marianne Scholten

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

3 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Paul van Doorn

Vlug en tevreden

24 april 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Echt super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Christian Kok

Meegaand en betaalbaar

19 april 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg content.

- Judith Bakker

Aantrekkelijk plan en degelijk uitgewerkt

7 april 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Sander Dekker

Volslagen ontzorgd

5 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Robert Evers

Onmiddellijk goede klik

24 maart 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Erwin Visser

Uitgelichte architecten uit Sleen

DETAIL 10 architectuur en bouwkunde

Valtherlaan 214
7815 BH Emmen
Nederland

06 53668349
http://www.detail10.nl/

Bouwkundig ontwerp- en Adviesburo Heijnen

Kleine Veld 37
7751 BG Dalen
Nederland

0524 553 000
http://www.boaheijnen.nl/

Bouwkundig buro Haan

Doorsteek 6
7844 MC Veenoord
Nederland

06 27524448
http://www.bouwkundigburohaan.nl/