Architect Slijkenburg

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Slijkenburg?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Slijkenburg verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Slijkenburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Slijkenburg gezocht?

Een architect uit Slijkenburg vinden

Architect Slijkenburg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slijkenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bantega, Langelille en Munnekeburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Slijkenburg

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Slijkenburg? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Slijkenburg. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Slijkenburg gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Slijkenburg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Slijkenburg – Voor een unieke ervaring

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Slijkenburg gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Slijkenburg nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Slijkenburg van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Slijkenburg in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Slijkenburg.

Nu interieurarchitect uit Slijkenburg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Slijkenburg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Slijkenburg maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat grofweg vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Slijkenburg is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Slijkenburg straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Slijkenburg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Slijkenburg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Slijkenburg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Slijkenburg – voor een mooiere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Slijkenburg te vinden? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Slijkenburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Slijkenburg – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Slijkenburg helder te krijgen is het doorgaans goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Slijkenburg iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Slijkenburg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Slijkenburg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Slijkenburg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Slijkenburg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Slijkenburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Slijkenburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Slijkenburg

Volslagen ontzorgd

10 november 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Rutger van de Veen

Een ontwerp op maat

2 november 2022

We ontvingen verschillende ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Jacobus Wolters

Gekwalificeerd

26 oktober 2022

Oprecht en vakkundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Manon Jacobs

Ging lekker vlot

19 oktober 2022

Offertes vlug ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer uitvoerig uitgewerkt.

- Yvonne van den Heuvel

Meteen fijne klik

10 oktober 2022

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke prijzen vielen ons bovendien nog alles mee.

- Yvonne de Graaf

Vakman!

7 oktober 2022

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook goed.

- Maurice Bosman

Fijn plan en degelijk uitgewerkt

27 september 2022

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Natascha Driessen

Veelomvattend projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

24 september 2022

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Sabine van den Broek

Alles waar we op hoopten

11 september 2022

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Ivo Mulder

Uitgelichte architecten uit Slijkenburg

K4 Architecten BNA

Kon. Julianastraat 21
8302 CC Emmeloord
Nederland

0527 613 140
http://www.k4architecten.nl/

Minnesma Munnekeburen BV

Grindweg 168
8485 JH Munnekeburen
Nederland

0561 481 230
http://www.minnesma.nl/

Verwer Bouwadvies

Westerkimme 60
8316 EB Marknesse
Nederland

0527 203 456
http://www.verwerbouwadvies.nl/contact/