Architect Steensel

Wil jij een betaalbare architect uit Steensel die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Steensel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Steensel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Steensel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Steensel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steensel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Luijksgestel, Waalre en Westerhoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Steensel

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Steensel? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Steensel. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Steensel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Steensel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Steensel – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandige architect gezocht in Steensel. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Steensel die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Met ons netwerk in Steensel hebben wij doorgaans wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er altijd een architect beschikbaar om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Steensel met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Steensel nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Steensel kan je echt adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Steensel van belang zijn. Een interieurarchitect in Steensel is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Steensel.

Nu interieurarchitect uit Steensel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Steensel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Steensel maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Steensel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Steensel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Steensel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Steensel – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de passende stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Steensel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Steensel – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Steensel simpel vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten geboden krijgt! Als de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Steensel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Steensel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Steensel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Steensel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Steensel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Steensel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Steensel

Geweldig concept

18 juli 2024

Concept was uitstekend en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep gauw.

- Jan Hoekstra

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

10 juli 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Patrick Molenaar

Volledig uitgewerkt

29 juni 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Deborah Schipper

Ging lekker rap

23 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Kelly van de Velden

Prachtige transformatie

19 juni 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Albert Peters

Grote expertise maar betaalbaar

9 juni 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Marieke Driessen

Ging goed in overleg

3 juni 2024

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Albert de Koning

Voelde meteen goed

26 mei 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uitermate tevreden.

- Cornelia Jacobs

Volledig uitgewerkt

24 mei 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Kirsten de Groot

Uitgelichte architecten uit Steensel

VeriCon Ingenieurs BV

De Plank 100
5504 ED Veldhoven
Nederland

040 295 4200
http://www.vericon.nl/

Architectenbureau Paul Muselaers

Gebroeders Hoeksstraat 9
5521 BL Eersel
Nederland

06 53271234
http://www.bureaumuus.nl/

Alles over Groenbeheer

De Run 8215
5504 EM Veldhoven
Nederland

0497 534 044
http://www.allesovergroenbeheer.nl/