Architect Stevensweert

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Stevensweert?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Stevensweert verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Stevensweert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Stevensweert gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Stevensweert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stevensweert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Roosteren, Ohe En Laak en Echt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Stevensweert

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Stevensweert? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Stevensweert gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Stevensweert

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Stevensweert – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Stevensweert ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Stevensweert te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Stevensweert die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Stevensweert. En zo is jouw klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Stevensweert naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Stevensweert nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Stevensweert van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Stevensweert van belang zijn. Een interieurarchitect in Stevensweert is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Stevensweert.

Nu interieurarchitect uit Stevensweert zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Stevensweert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Stevensweert maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Bovendien is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Stevensweert. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Stevensweert.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stevensweert?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stevensweert‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Stevensweert – voor een mooiere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een competente tuinarchitect in Stevensweert in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Stevensweert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Stevensweert – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Stevensweert makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Stevensweert?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Stevensweert te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Stevensweert

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Stevensweert. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Stevensweert en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Stevensweert die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Stevensweert

Weer volledig opgefrist

18 januari 2023

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Adriana Postma

Onmiddellijk fijne klik

10 januari 2023

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Rutger van der Heijden

Voelde onmiddellijk verstandig

4 januari 2023

Vanaf het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg fijn!

- Bas Jonker

Grote expertise maar betaalbaar

25 december 2022

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Michael de Vos

Vlug ontvangst offertes

23 december 2022

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Charlotte de Leeuw

Meerdere ontwerpen op maat

12 december 2022

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Wendy Sanders

De uitvoerende partij was prima

4 december 2022

Goed plan voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren duidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Sjoerd van Loon

Vlot en capabel

30 november 2022

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Werkelijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Melanie Smit

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

26 november 2022

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Sabine van de Wal

Uitgelichte architecten uit Stevensweert

Tekenbureau Van Daal

Achter de Kruiskapel 29
6127 BX Grevenbicht
Nederland

06 34262822
http://www.tekenbureauvandaal.nl/

Coonen architekten b.v. bna

Houtstraat 34-H
6102 BJ Echt
Nederland

0475 484 542
http://www.coonenarchitecten.nl/

van den SCHOOR Bouwkundig Ontwerpburo BV

Gildelaan 7
6095 AL Baexem
Nederland

0475 451 697
https://www.vandenschoor.nl/