Architect Roosteren

Behoefte aan een betaalbare architect uit Roosteren die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Roosteren verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Roosteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Roosteren gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Roosteren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roosteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Grevenbicht, Papenhoven en Buchten bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Roosteren

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Roosteren? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Roosteren. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Roosteren gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Roosteren. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Roosteren aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Roosteren een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Roosteren

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Roosteren – Voor een unieke ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Roosteren ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Roosteren te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Roosteren die totaal zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Door ons netwerk in Roosteren hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw karwei iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Roosteren met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Roosteren nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Roosteren van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Roosteren van belang zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Roosteren.

Nu interieurarchitect uit Roosteren zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Roosteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Roosteren maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Roosteren is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Roosteren in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Roosteren.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roosteren?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roosteren‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Roosteren – voor een knappere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Roosteren in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Roosteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Roosteren – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Roosteren scherp te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Roosteren bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Roosteren?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Roosteren te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Roosteren

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Roosteren. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Roosteren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Roosteren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Roosteren

Betoverend ontwerp

16 april 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep vlot.

- Anita de Bruin

Volledig ontzorgd

6 april 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Petra de Graaf

Klantgericht

3 april 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Martijn van der Linden

Weer volkomen opgefrist

23 maart 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de begeleiding vanuit de architect verliepen top.

- Joyce van der Meulen

Mooi inrichting

17 maart 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Remco van den Heuvel

Alles waar we op hoopten

10 maart 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Annemieke Bos

Maatwerk

5 maart 2024

Kosten waren correct en het plan was helemaal maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Maarten Smeets

Super inrichting

27 februari 2024

We zijn uitstekend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Marjolein Janssen

Volkomen nieuw pand lijkt het!

18 februari 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Anouk Veenstra

Uitgelichte architecten uit Roosteren

Tekenbureau Van Daal

Achter de Kruiskapel 29
6127 BX Grevenbicht
Nederland

06 34262822
http://www.tekenbureauvandaal.nl/

Architectuur Egon Starren

Putstraat 73
6131 HK Sittard
Nederland

046 451 2695
http://www.architectuuregonstarren.nl/

Wijnen&Co Architecten

Toon Hermanssingel 52
6132 BZ Sittard
Nederland

046 411 0511
http://www.wijnenco.nl/