Architect Buchten

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Buchten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Buchten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Buchten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Buchten gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Buchten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buchten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Einighausen, Guttecoven en Limbricht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Buchten

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Buchten? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Buchten. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Buchten wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Buchten gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Buchten. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Buchten aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Buchten beschikt over architecten met allerlei expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Buchten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Buchten – Voor een geweldige belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Buchten ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Buchten te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw woning of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Buchten die totaal autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Door ons netwerk in Buchten hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect beschikbaar om je klus tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Buchten met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Buchten nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Buchten zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Buchten. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Buchten.

Nu interieurarchitect uit Buchten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Buchten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Buchten maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je woning zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Buchten is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Buchten straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Buchten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buchten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buchten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Buchten – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Buchten in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Buchten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Buchten – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Buchten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Buchten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Buchten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Buchten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Buchten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Buchten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Buchten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Buchten

Heel doeltreffend

25 september 2021

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Rutger Koning

Ging keurig in overleg

18 september 2021

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Mariska Evers

Artistiek en niet duur

9 september 2021

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Eveline Verhoeven

Goed op de hoogte gehouden

3 september 2021

Soepel in het contact en een knap tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Alexander Scholten

Volledig ontzorgd

26 augustus 2021

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Suzanne van der Heijden

Helemaal ontzorgd

21 augustus 2021

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Catharina de Jonge

Vlot en capabel

9 augustus 2021

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Jelle Kuiper

Deskundig

4 augustus 2021

Eerlijk en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Begrijpelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Angelique Hofman

Veelomvattend projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

26 juli 2021

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn heel gaaf geworden. Prachtig!

- Richard Hermans

Uitgelichte architecten uit Buchten

studioPAS architecten

Wolfeynde 10B
6191 EB Beek
Nederland

046 436 2480
http://www.studiopas.nl/

P.b.m. Groep

Spaubeekerstraat 68
6191 HP Beek
Nederland

046 474 6282
http://pbmgroep.nl/

Tekenbureau Van Daal

Achter de Kruiskapel 29
6127 BX Grevenbicht
Nederland

06 34262822
http://www.tekenbureauvandaal.nl/