Architect Terherne

Wil jij een professionele architect uit Terherne die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Terherne verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Terherne – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Terherne gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Terherne
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terherne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Poppenwier, Tersoal en Jirnsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Terherne

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Terherne? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Terherne. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Terherne wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Terherne gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Terherne

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Terherne – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Terherne. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Terherne die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Terherne is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Terherne. En zo is je karwei altijd tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Terherne met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Terherne nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Terherne van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Terherne in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Terherne.

Nu interieurarchitect uit Terherne zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Terherne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Terherne maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Terherne is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Terherne straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Terherne.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terherne?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terherne‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Terherne – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Terherne beslist de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Terherne houdt rekening met jouw specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Terherne of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Terherne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Terherne – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Terherne helder te krijgen is het over het algemeen handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Terherne iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Terherne?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Terherne te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Terherne

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Terherne. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Terherne en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Terherne die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Terherne

Volledig uitgewerkt

22 mei 2024

Kosten waren keurig en het plan was algeheel maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Annemieke van de Brink

Geweldig ontwerp

12 mei 2024

Ontwerp was uitstekend en hebben een mooi tarief gekregen. Vlug geschakeld hierover dus aangenaam.

- Kirsten van der Laan

Erg klantvriendelijk

10 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Marije Brouwer

Geheel nieuw pand lijkt het!

3 mei 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Hendrika de Bruijn

Vlot en kundig

24 april 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Werkelijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Elisabeth van de Veen

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

15 april 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Patrick Prins

Super efficiënt

7 april 2024

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Gerrit van Dijk

Erg functioneel

3 april 2024

Ons kantoorgebouw is enorm efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Dirk de Bruijn

Hoeven niets meer zelf te doen

27 maart 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Johannes Janssen

Uitgelichte architecten uit Terherne

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/