Architect Terschelling Lies

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Terschelling Lies?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Terschelling Lies verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Terschelling Lies – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Terschelling Lies gezocht?

Een architect uit Terschelling Lies vinden

Architect Terschelling Lies
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling Lies, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terschelling Hoorn, Terschelling Formr en Terschelling Serijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Terschelling Lies

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Terschelling Lies? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Terschelling Lies gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Terschelling Lies. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Terschelling Lies aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Terschelling Lies beschikt over architecten met allerlei expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Terschelling Lies

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Terschelling Lies – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Terschelling Lies ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Terschelling Lies te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Terschelling Lies die echt zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Terschelling Lies is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Via ons netwerk in Terschelling Lies hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect beschikbaar om jouw karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Terschelling Lies naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Terschelling Lies nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Terschelling Lies weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Terschelling Lies. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Terschelling Lies hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Terschelling Lies.

Nu interieurarchitect uit Terschelling Lies zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Terschelling Lies zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Terschelling Lies maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld genomen vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Terschelling Lies is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Terschelling Lies straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Terschelling Lies.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terschelling Lies?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terschelling Lies‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Terschelling Lies – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Terschelling Lies. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Terschelling Lies kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Terschelling Lies of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Terschelling Lies.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Terschelling Lies – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Terschelling Lies iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Terschelling Lies?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Terschelling Lies te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Terschelling Lies

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Terschelling Lies. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Terschelling Lies en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Terschelling Lies die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Terschelling Lies

Vakkundig

7 juli 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Mariska de Groot

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

5 juli 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Marc Bosch

Tevreden met inrichting

24 juni 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een expert. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Michiel Kuiper

Helemaal ontzorgd

20 juni 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Barry van Dam

Vlot georganiseerd!

8 juni 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Karin van de Berg

Pro!

4 juni 2024

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Deborah de Boer

Klantgericht

28 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Bastiaan de Lange

Schitterend ontwerp

24 mei 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Het contact verliep gauw.

- Maaike Blom

Prachtig werk voor een goede prijs

17 mei 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Sebastiaan Bakker

Uitgelichte architecten uit Terschelling Lies

Ruijg Installatietechniek

Nieuwe Dijk 41
8881 HC West-Terschelling
Nederland

0562 449 600
http://www.ruijginstallatietechniek.nl/

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/