Architect Terschelling Hoorn

Wil jij een betaalbare architect uit Terschelling Hoorn die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Terschelling Hoorn verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Terschelling Hoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Terschelling Hoorn gezocht?

Een architect in Terschelling Hoorn vinden

Architect Terschelling Hoorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling Hoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terschelling Formr, Terschelling Lies en Terschelling Serijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Terschelling Hoorn

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Terschelling Hoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Terschelling Hoorn gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Terschelling Hoorn. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Terschelling Hoorn aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Terschelling Hoorn beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Daarnaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Terschelling Hoorn je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Terschelling Hoorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Terschelling Hoorn – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Terschelling Hoorn. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van je huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Terschelling Hoorn die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Terschelling Hoorn is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Via ons netwerk in Terschelling Hoorn hebben wij altijd wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Terschelling Hoorn met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Terschelling Hoorn nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Terschelling Hoorn kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Terschelling Hoorn van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Terschelling Hoorn.

Nu interieurarchitect uit Terschelling Hoorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Terschelling Hoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Terschelling Hoorn maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Terschelling Hoorn is relatief eenvoudig via een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Terschelling Hoorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terschelling Hoorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terschelling Hoorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Terschelling Hoorn – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Terschelling Hoorn. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Terschelling Hoorn houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Terschelling Hoorn of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Terschelling Hoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Terschelling Hoorn – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Terschelling Hoorn helder te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Terschelling Hoorn specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Terschelling Hoorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Terschelling Hoorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Terschelling Hoorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Terschelling Hoorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Terschelling Hoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Terschelling Hoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Terschelling Hoorn

Origineel en uitvoering super

21 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Iris de Jong

Een concept op maat

14 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd grondig naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Erg behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- René Willemsen

Weer volkomen opgefrist

6 mei 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen top.

- Roy de Bruijn

Maatwerk

29 april 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Dirk de Jong

Vlot geregeld!

26 april 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Maarten van Vliet

Interpretatie naar praktijk was subliem

15 april 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Petra van de Pol

Hoeven niks meer zelf te doen

7 april 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Annemarie Molenaar

Gekwalificeerd

2 april 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Joyce Bosman

Diverse ontwerpen op maat

23 maart 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Sylvia Dekker

Uitgelichte architecten uit Terschelling Hoorn

Ruijg Installatietechniek

Nieuwe Dijk 41
8881 HC West-Terschelling
Nederland

0562 449 600
http://www.ruijginstallatietechniek.nl/

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/