Architect Teteringen

Wil jij een top architect in Teteringen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Teteringen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Teteringen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Teteringen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Teteringen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Teteringen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rijen, Molenschot en Raamsdonk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Teteringen

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Teteringen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Teteringen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Teteringen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Teteringen. Een architectenbureau in Teteringen heeft altijd meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Teteringen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Teteringen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Teteringen – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Teteringen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Teteringen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Teteringen is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Teteringen. Zo is er doorgaans een architect beschikbaar om je project tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Teteringen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Teteringen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Teteringen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Teteringen van waarde zijn. Een interieurarchitect in Teteringen is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Teteringen.

Nu interieurarchitect uit Teteringen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Teteringen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Teteringen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je huis straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Teteringen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Teteringen straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Teteringen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Teteringen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Teteringen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Teteringen – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Teteringen. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Teteringen houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Teteringen of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Teteringen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Teteringen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Teteringen makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste prijzen aangeboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Teteringen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Teteringen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Teteringen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Teteringen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Teteringen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Teteringen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Teteringen

Tuin ziet er weer top uit

13 mei 2022

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met verschillende specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Robin Kuijpers

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

3 mei 2022

De wensen doorspreken volgde gauw na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Heel tevreden.

- Kevin Post

Boven verwachting

30 april 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Annemieke Kuiper

Afspraak is afspraak

20 april 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn goed nagekomen en prima prijs. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Laura Peeters

Totaal ontzorgd

13 april 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Arjan Molenaar

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

7 april 2022

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Laura Verbeek

Vlot ontvangst offertes

31 maart 2022

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Pieter Verbeek

Communicatie was top!

21 maart 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Paulus Huisman

Totaal nieuw pand lijkt het!

19 maart 2022

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Ingrid Jansen

Uitgelichte architecten uit Teteringen

Record Automatische Deuren B.V.

Houtduifstraat 6
4901 BP Oosterhout
Nederland

0162 447 720
https://www.recordbv.nl/

Maaike van Diemen Interieurontwerp

Burgemeester Passtoorsstraat 22
4835 KG Breda
Nederland

06 29013289
http://www.maaikevandiemen.nl/

RGC Ontwerp Engineering Advies

Markendaalseweg 215
4811 KX Breda
Nederland

06 14814338
http://www.rgc-engineering.nl/