Architect Veenhuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Veenhuizen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Veenhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Veenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Veenhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Veenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bovensmilde, Smilde en Een bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Veenhuizen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Veenhuizen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Veenhuizen te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Veenhuizen gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Veenhuizen. Een architectenbureau in Veenhuizen heeft over het algemeen een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Veenhuizen beschikt over architecten met aparte specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Veenhuizen je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Veenhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Veenhuizen – Voor een geweldige ondervinding

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer kennis in huis. De architect in Veenhuizen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Veenhuizen nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Veenhuizen voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Veenhuizen weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Veenhuizen. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Veenhuizen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Veenhuizen.

Nu interieurarchitect uit Veenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Veenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Veenhuizen maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Veenhuizen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Veenhuizen in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Veenhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veenhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veenhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Veenhuizen – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Veenhuizen absoluut de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Veenhuizen kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Veenhuizen of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Veenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Veenhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de prijzen van een architect in Veenhuizen en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Veenhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Veenhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Veenhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Veenhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Veenhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Veenhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Veenhuizen

Artistiek en niet duur

14 juli 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg content.

- Maria Mol

Alles waar we op hoopten

11 juli 2024

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Johannes Koster

Vakman!

4 juli 2024

Vakmanschap en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijsstelling.

- Marcel van de Brink

Hele fijne communicatie

28 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Antonius Bos

Klantvriendelijk

20 juni 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was keurig en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Annemarie Willems

Afspraken worden nagekomen

14 juni 2024

Prijs, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Catharina Hermans

Klantgericht

7 juni 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Deborah Bos

Meteen fijne klik

25 mei 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke kosten vielen ons ook nog alles mee.

- Kirsten Maas

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

22 mei 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Sabrina Timmermans

Uitgelichte architecten uit Veenhuizen

MSW Bouwkundig Teken- & Adviesbureau

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 373 996
http://www.msw-bouwadvies.nl/

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/

Installatiebedrijf Venema BV

De Overzet 2
2B
9321 DB Peize

050 503 2576
http://www.ibv-venema.nl/