Architect Westervelde

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Westervelde?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Westervelde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Westervelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Westervelde gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Westervelde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Westervelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Veenhuizen, Zuidvelde en Huis Ter Heide bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Westervelde

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Westervelde? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Westervelde, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Westervelde te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Westervelde gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Westervelde. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Westervelde aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Westervelde beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Westervelde je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Westervelde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Westervelde – Voor een unieke ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. De architect in Westervelde zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Westervelde nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Westervelde weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Westervelde. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Westervelde.

Nu interieurarchitect uit Westervelde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Westervelde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Westervelde maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je pand zo fraai mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Westervelde is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Westervelde straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Westervelde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Westervelde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Westervelde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Westervelde – voor een mooiere tuin

Vind je het moeilijk om een kundige tuinarchitect in Westervelde te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Westervelde in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Westervelde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Westervelde – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Westervelde scherp te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Westervelde specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Westervelde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Westervelde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Westervelde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Westervelde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Westervelde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Westervelde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Westervelde

Werkelijk klantvriendelijk en opzienbarend

16 juli 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Sabine Wolters

Schappelijke prijs voor schitterend werk

12 juli 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Marjolein van de Veen

Goed rekening gehouden

2 juli 2024

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Stefan Bakker

Erg bruikbaar proces

23 juni 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af echter erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Ronald van Wijk

Begaan en nieuwe ideeën

21 juni 2024

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Suzanne de Lange

Klantvriendelijk

13 juni 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was proper en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Lisette van Vliet

Flexibel en betaalbaar

6 juni 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Zeer content.

- Dirk van Loon

Communicatie was top!

30 mei 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Petrus Evers

Een opzet op maat

23 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd goed naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Daniëlle Timmermans

Uitgelichte architecten uit Westervelde

MSW Bouwkundig Teken- & Adviesbureau

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 373 996
http://www.msw-bouwadvies.nl/

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/

Installatiebedrijf Venema BV

De Overzet 2
2B
9321 DB Peize

050 503 2576
http://www.ibv-venema.nl/