Architect Huis Ter Heide

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Huis Ter Heide die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Huis Ter Heide verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Huis Ter Heide – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Huis Ter Heide gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Huis Ter Heide
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huis Ter Heide, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zeijerveen, Zeijerveld en Bovensmilde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Huis Ter Heide

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Huis Ter Heide? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de kundige kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Huis Ter Heide. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Huis Ter Heide wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Huis Ter Heide gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Huis Ter Heide

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Huis Ter Heide – Voor een bijzondere ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Huis Ter Heide nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Huis Ter Heide zal namelijk exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Huis Ter Heide. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Huis Ter Heide hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Huis Ter Heide.

Nu interieurarchitect uit Huis Ter Heide zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Huis Ter Heide zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Huis Ter Heide maakt jouw leven mooier

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Huis Ter Heide is betrekkelijk gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Huis Ter Heide. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Huis Ter Heide.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Huis Ter Heide?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Huis Ter Heide‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Huis Ter Heide – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Huis Ter Heide. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Huis Ter Heide houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Huis Ter Heide of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Huis Ter Heide.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Huis Ter Heide – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de tariefstelling van een architect in Huis Ter Heide en kies je gelijk de beste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Huis Ter Heide?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Huis Ter Heide te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Huis Ter Heide

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Huis Ter Heide. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Huis Ter Heide en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Huis Ter Heide die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Huis Ter Heide

De afhandeling was prima

24 februari 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af maar geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Gerardus Dijkstra

Ging keurig in overleg

18 februari 2024

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Margaretha Dekker

Plan was grondig, uitvoering beter

16 februari 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. De kosten waren doorzichtig en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Kelly van Leeuwen

Volkomen nieuw pand lijkt het!

7 februari 2024

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Joris Blom

Schitterend ontwerp

26 januari 2024

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief ontvangen. Gauw geschakeld hierover dus aangenaam.

- Annemarie Willemsen

Gauw geregeld

14 januari 2024

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Joost Prins

Afspraak is afspraak

12 januari 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en prima prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Steven van de Pol

Zeer fijne communicatie

1 januari 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het project werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Ruud Janssen

Aardig plan en goed uitgewerkt

28 december 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Tamara Smeets

Uitgelichte architecten uit Huis Ter Heide

MSW Bouwkundig Teken- & Adviesbureau

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 373 996
http://www.msw-bouwadvies.nl/

BBAW Bouwmanagement

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 614 673
http://www.bbaw.nl/

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/