Architect Velden

Wil jij een ijzersterke architect uit Velden die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Velden verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Velden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Velden gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Velden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Baarlo, Grubbenvorst en Lottum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Velden

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Velden? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Velden gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te realiseren. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Velden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Velden – Voor een geweldige ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Velden gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Velden zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Velden nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Velden voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Velden zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Velden. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Velden.

Nu interieurarchitect uit Velden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Velden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Velden maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je pand binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Velden is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Velden straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Velden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Velden – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Velden zeker de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Velden houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Velden om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Velden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Velden – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit Velden simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen aangeboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Velden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Velden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Velden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Velden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Velden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Velden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Velden

Hele fijne communicatie

25 februari 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Jacob van Beek

Geheel goed opgeleverd

17 februari 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld!

- Adriaan Jacobs

Volledig uitgewerkt

10 februari 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Mark de Vries

Tevreden

8 februari 2024

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Ook waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Adriana Hendriks

Flexibel en betaalbaar

27 januari 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg gelukkig.

- Jacoba van de Velden

Meegaand en betaalbaar

18 januari 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Alexander de Ruiter

Onmiddellijk prettige klik

9 januari 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Femke Blom

Tuin ziet er weer top uit

3 januari 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Simone Meijer

Gauw en tevreden

28 december 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Johan Wolters

Uitgelichte architecten uit Velden

Wil Houba Constructions

Sinselveldstraat 27
5912 CA Venlo
Nederland

077 352 8845
http://www.wh-constructions.nl/

BRO Tegelen

Industriestraat 94
5931 PK Tegelen
Nederland

077 373 0601
http://www.bro.nl/

CAS exhibition partners

Blauwwater 16
5951 DB Belfeld
Nederland

077 475 2600
http://www.cas.nl/