Architect Lomm

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Lomm?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Lomm verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lomm – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lomm gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Lomm
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lomm, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Grubbenvorst, Lottum en Arcen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lomm

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Lomm? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Lomm, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Lomm te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lomm gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lomm

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lomm – Voor een bijzondere ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Lomm gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Lomm zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lomm nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Lomm voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Lomm weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Lomm. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Lomm hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lomm.

Nu interieurarchitect uit Lomm zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lomm zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lomm maakt jouw leven beter

Als je de binnenkant van je pand zo mooi mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Lomm is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lomm in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lomm.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lomm?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lomm‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lomm – voor een mooiere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Lomm in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lomm.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lomm – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Wanneer een architect uit Lomm specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lomm?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lomm te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lomm

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lomm. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lomm en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lomm die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lomm

Hoeven niks meer zelf te doen

14 juli 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Maarten de Bruin

Tuin ziet er weer geweldig uit

7 juli 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met meerdere specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Remco de Ruiter

Vlot en tevreden

2 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Ingrid Willemsen

Goed plan en goed uitgewerkt

26 juni 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Sander Kok

Content met inrichting

17 juni 2024

We zijn schitterend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- René Bakker

Volslagen ontzorgd

12 juni 2024

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Maurice Mulder

Ontwerp is al zo mooi

6 juni 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Gerrit Hendriks

Klantvriendelijk

31 mei 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Willem Scholten

Helemaal ontzorgd

23 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Marije van Dijk

Uitgelichte architecten uit Lomm

Wil Houba Constructions

Sinselveldstraat 27
5912 CA Venlo
Nederland

077 352 8845
http://www.wh-constructions.nl/

BRO Tegelen

Industriestraat 94
5931 PK Tegelen
Nederland

077 373 0601
http://www.bro.nl/

CAS exhibition partners

Blauwwater 16
5951 DB Belfeld
Nederland

077 475 2600
http://www.cas.nl/