Architect Lottum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Lottum?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Lottum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lottum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Lottum gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Lottum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lottum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Grubbenvorst, Lomm en Arcen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lottum

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Lottum? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Lottum, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Lottum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lottum gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lottum. Als je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Lottum aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Lottum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Lottum je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lottum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lottum – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Lottum. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van jouw woning of pand een uniek ontwerp kan maken? Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Lottum die echt onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Met ons netwerk in Lottum hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om jouw ontwerp tot een aantrekkelijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Lottum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lottum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Lottum weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Lottum absoluut de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Lottum hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lottum.

Nu interieurarchitect uit Lottum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lottum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lottum maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis binnenkort eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Lottum is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lottum in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lottum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lottum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lottum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lottum – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lottum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lottum – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het altijd een ontzettend goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Lottum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lottum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lottum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lottum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lottum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lottum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lottum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lottum

Gauw gegaan!

20 november 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Ilona van der Meulen

Maatwerk

16 november 2023

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Evelien Smit

Afspraken worden nagekomen

9 november 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Jacqueline Postma

Betoverend ontwerp

1 november 2023

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief gekregen. Vlug geschakeld hierover dus fijn.

- Koen van Beek

Gauw geregeld

28 oktober 2023

Offertes vlug ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitvoerig uitgewerkt.

- Steven van de Brink

Zeer functioneel

18 oktober 2023

Ons kantoor is enorm efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Marc Verbeek

Geweldig concept

14 oktober 2023

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Gauw geschakeld hierover dus prettig.

- Yvonne van Loon

Volkomen ontzorgd

4 oktober 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Goed geregeld dus!

- Johan Bos

De uitvoerende partij was uitstekend

25 september 2023

Kritisch project voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren glashelder en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Anna de Groot

Uitgelichte architecten uit Lottum

Wil Houba Constructions

Sinselveldstraat 27
5912 CA Venlo
Nederland

077 352 8845
http://www.wh-constructions.nl/

BRO Tegelen

Industriestraat 94
5931 PK Tegelen
Nederland

077 373 0601
http://www.bro.nl/

CAS exhibition partners

Blauwwater 16
5951 DB Belfeld
Nederland

077 475 2600
http://www.cas.nl/