Architect Velsen Zuid

Wil jij een betaalbare architect uit Velsen Zuid die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Velsen Zuid verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Velsen Zuid – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Velsen Zuid gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Velsen Zuid
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velsen Zuid, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Spaarndam bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Velsen Zuid

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Velsen Zuid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een goede architect in Velsen Zuid, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Velsen Zuid te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Velsen Zuid gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Velsen Zuid

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Velsen Zuid – Voor een geweldige belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Velsen Zuid ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Velsen Zuid te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Velsen Zuid die helemaal onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Velsen Zuid. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om je karwei tot een fijn einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Velsen Zuid met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Velsen Zuid nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Velsen Zuid van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Velsen Zuid van belang zijn. Een interieurarchitect in Velsen Zuid is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Velsen Zuid.

Nu interieurarchitect uit Velsen Zuid zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Velsen Zuid zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Velsen Zuid maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Velsen Zuid is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Velsen Zuid straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Velsen Zuid.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velsen Zuid?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velsen Zuid‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Velsen Zuid – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Velsen Zuid.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Velsen Zuid – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tariefstelling van een architect in Velsen Zuid en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Velsen Zuid?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Velsen Zuid te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Velsen Zuid

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Velsen Zuid. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Velsen Zuid en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Velsen Zuid die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Velsen Zuid

Mooi inrichting

19 april 2024

We zijn subliem geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Yvonne Kuiper

Boven verwachting

9 april 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Erwin van Leeuwen

De afhandeling was prima

2 april 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af echter geweldig veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Diana Smit

Formidabel ontwerp

27 maart 2024

Concept was uitstekend en hebben een mooi tarief gekregen. Gauw geschakeld hierover dus fijn.

- Miranda van Dam

Veelomvattend projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

22 maart 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Gauw ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Jolanda van de Pol

Goed plan en degelijk uitgewerkt

15 maart 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Leonie van Dijk

Geheel nieuw pand lijkt het!

4 maart 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Marcel Kuijpers

Super klantvriendelijk

24 februari 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Caroline Gerritsen

Gekwalificeerd

17 februari 2024

Eerlijk en vakkundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Ilona de Vries

Uitgelichte architecten uit Velsen Zuid

Bouwadvies De Vlieger

M.K. Hofstedestraat 38
1972 RX IJmuiden
Nederland

0255 521 447
http://www.appartementenbeheer.nl/

klaasontwerpen

Anemonenstraat 32
2071 NR Santpoort-Noord
Nederland

023 538 9081
http://www.klaasontwerpen.com/

MB Architecten B.V.

Bloemendaalsestraatweg 120-A
2082 GK Santpoort-Zuid
Nederland

023 538 5353
http://www.mbarchitecten.nl/