Architect Volkel

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Volkel?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Volkel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Volkel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Volkel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Volkel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Volkel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Erp, Langenboom en Venhorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Volkel

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Volkel? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Volkel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Volkel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Volkel – Voor een bijzondere belevenis

Indien er een architect in Volkel gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Volkel gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. De architect in Volkel zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Volkel nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Volkel kan je ook informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Volkel van waarde zijn. Een interieurarchitect in Volkel is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Volkel.

Nu interieurarchitect uit Volkel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Volkel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Volkel maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Volkel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Volkel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Volkel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Volkel – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Volkel absoluut de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Volkel houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Volkel of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Volkel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Volkel – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Volkel iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Volkel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Volkel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Volkel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Volkel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Volkel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Volkel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Volkel

Fantastisch ontwerp

17 april 2024

Ontwerp was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep vlug.

- Nienke van den Heuvel

Deugdelijk en gauw

10 april 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Maarten van Dijk

Gauw en tevreden

5 april 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Bianca Bos

Gauw geregeld

27 maart 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Patricia Willems

Diverse ontwerpen op maat

22 maart 2024

We ontvingen gevariëerde ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Peter de Vries

Weer volledig opgefrist

14 maart 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Charlotte de Jonge

Compleet ontzorgd

7 maart 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Marc Molenaar

Ontwerp is al zo mooi

1 maart 2024

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Susanne Brouwer

Gauw geregeld

22 februari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Sander Kok

Uitgelichte architecten uit Volkel

Van Houtum architecten

Cruijgenstraat 21
5469 BT Erp
Nederland

0413 211 758
http://www.vanhoutumarchitecten.nl/

Arceau Ontwerpers B.V.

Verlengde Velmolen 26
5406 NT Uden
Nederland

085 782 6780
http://www.arceau.nl/

Lenz Architecten

Kerkstraat 37a
5401 BD Uden
Nederland

0413 301 860
http://www.lenz.nl/