Architect Vollenhove

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect in Vollenhove die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Vollenhove verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Vollenhove – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Vollenhove gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Vollenhove
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vollenhove, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kalenberg, Blankenham en Scheerwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vollenhove

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Vollenhove? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Vollenhove te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vollenhove gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vollenhove

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vollenhove – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Vollenhove gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vollenhove nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Vollenhove kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Vollenhove van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Vollenhove is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vollenhove.

Nu interieurarchitect uit Vollenhove zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vollenhove zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vollenhove maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je pand straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Vollenhove is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Vollenhove in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vollenhove.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vollenhove?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vollenhove‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vollenhove – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Vollenhove te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Vollenhove in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vollenhove.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vollenhove – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en helemaal vrijblijvend enkele offertes op.

Op deze methode kun je de tariefstelling van een architect uit Vollenhove gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vollenhove?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vollenhove te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vollenhove

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vollenhove. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vollenhove en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vollenhove die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vollenhove

Daadkracht en te betalen

7 september 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is buitengewoon mooi. Kosten technisch prima.

- Simone Schipper

Vakkundig

27 augustus 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Thomas Wolters

Ontwerp is al zo mooi

25 augustus 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Melanie Kuijpers

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

18 augustus 2023

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Natasja Hofman

Snel gefixt!

10 augustus 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Catharina Visser

Gauw en tevreden

1 augustus 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Wilhelmina Meijer

Hele goede communicatie

26 juli 2023

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Marc van der Laan

Onmiddellijk een klik

20 juli 2023

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Irene Smit

Alles waar we op hoopten

12 juli 2023

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Jacqueline Vos

Uitgelichte architecten uit Vollenhove

Hoveniersbedrijf All in Tuinen BV

Hoveniersbedrijf All in Tuinen BV
Neushoornweg 35
8317 PW Kraggenburg

0527 251 245
http://www.allintuinen.nl/

Tekenbureau Marco Bos

Kloosterweg 102
8326 CH Sint Jansklooster
Nederland

0527 611 838
http://www.marcobos.nl/

Verwer Bouwadvies

Westerkimme 60
8316 EB Marknesse
Nederland

0527 203 456
http://www.verwerbouwadvies.nl/contact/