Architect Wommels

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Wommels?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Wommels verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wommels – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Wommels gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Wommels
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wommels, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waaksens, Spannum en Hinnaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wommels

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Wommels? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Wommels te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wommels gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Wommels. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Wommels aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Wommels een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wommels

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wommels – Voor een geweldige ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Wommels gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wommels nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Wommels van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Wommels van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Wommels is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wommels.

Nu interieurarchitect uit Wommels zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wommels zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wommels maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je pand binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld genomen vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Wommels is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Wommels straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wommels.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wommels?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wommels‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wommels – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Wommels beslist de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Wommels houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Wommels of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wommels.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wommels – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Wommels gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wommels?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wommels te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wommels

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wommels. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wommels en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wommels die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wommels

Volledig uitgewerkt

8 september 2023

Kosten waren keurig en het plan was compleet maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Guido Huisman

Snel geregeld!

28 augustus 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Rutger Timmermans

Betaalbare bekwaamheid

25 augustus 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. Kosten technisch prima.

- Lisette Schipper

Tevreden

15 augustus 2023

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden vlot reacties.

- Cornelis Schipper

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

7 augustus 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Adriana van de Berg

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

4 augustus 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Angelique de Boer

Compleet uitgewerkt

29 juli 2023

Prijzen waren netjes en het plan was volledig maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Maarten Schouten

Volkomen nieuw pand lijkt het!

19 juli 2023

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Karin Veenstra

Meegaand en betaalbaar

15 juli 2023

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Yvonne van der Meer

Uitgelichte architecten uit Wommels

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/