Architect Burgwerd

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Burgwerd?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Burgwerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Burgwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Burgwerd gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Burgwerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burgwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waaksens, Lollum en Wolsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Burgwerd

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Burgwerd? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Burgwerd gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Burgwerd. Een architectenbureau in Burgwerd heeft over het algemeen een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Burgwerd meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Burgwerd

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Burgwerd – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Burgwerd gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Burgwerd zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Burgwerd nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Burgwerd voor je kan bewerkstelligen. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Burgwerd weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Burgwerd. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Burgwerd.

Nu interieurarchitect uit Burgwerd zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Burgwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Burgwerd maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Burgwerd is doorgaans gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Burgwerd straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Burgwerd.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Burgwerd?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Burgwerd‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Burgwerd – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Burgwerd te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Burgwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Burgwerd – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Burgwerd iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Burgwerd?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Burgwerd te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Burgwerd

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Burgwerd. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Burgwerd en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Burgwerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Burgwerd

Volledig uitgewerkt

5 september 2023

Kosten waren correct en het plan was compleet maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Martin van der Meulen

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

30 augustus 2023

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Pascal van de Velden

Zo prima voor de klant

25 augustus 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Elizabeth van Leeuwen

Interpretatie naar praktijk was prachtig

15 augustus 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Martinus Kok

Prima plan en klasse uitgewerkt

9 augustus 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verscheidene specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Claudia Wolters

Gauw ontvangst offertes

31 juli 2023

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna vlot binnen. Aan te raden.

- Marianne Smeets

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

25 juli 2023

Fijn in het contact en een aardig tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Hendrika Hendriks

Geheel goed opgeleverd

18 juli 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld!

- Willem Driessen

Tevreden met inrichting

12 juli 2023

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Johan van der Meer

Uitgelichte architecten uit Burgwerd

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/