Architect Workum

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Workum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Workum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Workum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Workum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Workum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Workum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijhuizum, Dedgum en Hieslum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Workum

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Workum? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de kundige kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Workum. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Workum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Workum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Workum – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Workum. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Workum die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Workum is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Workum. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om jouw klus tot een fijn einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Workum naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Workum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Workum kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Workum in te huren. Een interieurarchitect in Workum is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Workum.

Nu interieurarchitect uit Workum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Workum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Workum maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis eerdaags eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Workum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Workum in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Workum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Workum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Workum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Workum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Workum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Workum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Workum scherp te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Workum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Workum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Workum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Workum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Workum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Workum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Workum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Workum

Onmiddellijk een klik

4 september 2023

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke kosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Cornelis van den Broek

Tevreden

1 september 2023

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Tevens waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Richard Koning

Volledig ontzorgd

21 augustus 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Prima geregeld!

- Angelique Bos

Deskundig

14 augustus 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Eric van der Linden

Vakman!

9 augustus 2023

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Elizabeth Groen

Volledig uitgewerkt

5 augustus 2023

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Simon Visser

Geheel nieuw pand lijkt het!

29 juli 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Karin Maas

Afspraken worden nagekomen

17 juli 2023

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Ruben Bakker

Weer volledig opgefrist

10 juli 2023

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Thomas van Dam

Uitgelichte architecten uit Workum

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/

Lautenbag Architectuur

Dijkweg 16
8713 KD Hindeloopen
Nederland

06 42142762
http://www.lautenbagarchitectuur.nl/