Architect Zaandijk

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect in Zaandijk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Zaandijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zaandijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Zaandijk gezocht?

Een architect uit Zaandijk vinden

Architect Zaandijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zaandijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Krommenie, Assendelft en Jisp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zaandijk

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Zaandijk? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Zaandijk, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zaandijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zaandijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zaandijk – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Zaandijk ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Zaandijk te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Zaandijk die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Zaandijk is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Zaandijk. En zo is je project altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Zaandijk met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zaandijk nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Zaandijk voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. De architect in Zaandijk zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Zaandijk absoluut de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Zaandijk hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zaandijk.

Nu interieurarchitect uit Zaandijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zaandijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zaandijk maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Daarbuiten is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Zaandijk. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zaandijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zaandijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zaandijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zaandijk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Zaandijk te vinden? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Zaandijk in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je snel verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zaandijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zaandijk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend diverse offertes op.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Zaandijk gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zaandijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zaandijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zaandijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zaandijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zaandijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zaandijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zaandijk

Volledig uitgewerkt

19 januari 2023

Kosten waren keurig en het plan was helemaal maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Kelly van de Berg

Origineel en uitvoering super

13 januari 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Barry van den Heuvel

Mooi concept

1 januari 2023

Ontwerp was uitstekend en hebben een mooi tarief ontvangen. Snel geschakeld hierover dus fijn.

- Joost van der Linden

Hoeven niets meer zelf te doen

27 december 2022

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Maaike van de Velde

Vlug gegaan!

22 december 2022

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Marloes Hermans

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

14 december 2022

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Marcel Blom

Diverse ontwerpen op maat

4 december 2022

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Ruben Peters

Daadkracht en te betalen

30 november 2022

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is geweldig mooi geworden. Geld technisch prima.

- Annemarie Scholten

Zeer fijne communicatie

21 november 2022

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Jeffrey van den Bosch

Uitgelichte architecten uit Zaandijk

Beijaard Bouwbegeleiding & Vormgeving

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer
Nederland

075 621 9865
http://www.beijaard.nl/

Saensigt Bouwkundig Teken en Adviesburo

Kleine Beer 1
1562 VA Krommenie
Nederland

06 11347816
http://www.saensigt.vpweb.nl/

Satellite Yacht Design

Domineestuin 6
1544 PT Zaandijk
Nederland

06 54237518
http://www.yacht-design.nl/