Architect Krommenie

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Krommenie?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Krommenie verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Krommenie – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Krommenie gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Krommenie
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Krommenie, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Uitgeest, Assendelft en Westzaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Krommenie

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Krommenie? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Krommenie. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Krommenie wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Krommenie gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Krommenie. Een architectenbureau in Krommenie heeft grofweg enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Krommenie beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Krommenie

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Krommenie – Voor een bijzondere ondervinding

Indien er een architect in Krommenie gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. De architect in Krommenie zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Krommenie nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Krommenie van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Krommenie van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Krommenie is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Krommenie.

Nu interieurarchitect uit Krommenie zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Krommenie zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Krommenie maakt jouw leven mooier

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Krommenie is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Krommenie.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Krommenie?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Krommenie‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Krommenie – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je snel verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Krommenie.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Krommenie – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het doorgaans een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Krommenie specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Krommenie?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Krommenie te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Krommenie

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Krommenie. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Krommenie en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Krommenie die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Krommenie

Klantgericht

23 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Caroline van der Meer

Redelijke prijs voor uitmuntend werk

14 mei 2024

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Annemarie Kuipers

Prachtig werk voor een goede prijs

8 mei 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Maurice van Wijk

Geheel top opgeleverd

2 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Ilona de Lange

Tevreden

26 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden gauw reacties.

- Sanne Peters

Boven verwachting

18 april 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Johanna Visser

Vakkundig

7 april 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Koen van der Heijden

Prachtige transformatie

1 april 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Patrick de Wit

De afhandeling was prima

23 maart 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Annemarie Prins

Uitgelichte architecten uit Krommenie

Beijaard Bouwbegeleiding & Vormgeving

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer
Nederland

075 621 9865
http://www.beijaard.nl/

Saensigt Bouwkundig Teken en Adviesburo

Kleine Beer 1
1562 VA Krommenie
Nederland

06 11347816
http://www.saensigt.vpweb.nl/

B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau B.V.

Bonte Kraaiweg 22
1521 RD Wormerveer
Nederland

075 687 1119
http://www.b22.nl/