Architect Westzaan

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Westzaan?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Westzaan verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Westzaan – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Westzaan gezocht?

Een architect in Westzaan vinden

Architect Westzaan
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 59 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Westzaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Krommenie, Assendelft en Koog aan de Zaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Westzaan

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Westzaan? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Westzaan. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Westzaan wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Westzaan gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Westzaan. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Westzaan aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Westzaan beschikt over architecten met diverse specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw karwei. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Westzaan je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Westzaan

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Westzaan – Voor een bijzondere ondervinding

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Westzaan gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Westzaan nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Westzaan kan je in ieder geval adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Westzaan van waarde zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Westzaan.

Nu interieurarchitect uit Westzaan zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Westzaan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Westzaan maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Westzaan. Als je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Tevens is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Westzaan. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Westzaan.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Westzaan?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Westzaan‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Westzaan – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een deskundige tuinarchitect in Westzaan te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Westzaan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Westzaan – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Westzaan eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Wanneer de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Westzaan?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Westzaan te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Westzaan

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Westzaan. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Westzaan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Westzaan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Westzaan

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

6 januari 2022

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Joris Wolters

Grote deskundigheid maar betaalbaar

26 december 2021

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Daniël van Beek

Erg praktisch proces

19 december 2021

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af en zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Kim Wolters

Schitterend concept

13 december 2021

Ontwerp was schitterend en hebben een mooi tarief ontvangen. Snel geschakeld hierover dus prettig.

- Linda de Koning

Prima project en lage tarieven

10 december 2021

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Snel ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Nathalie Koning

Deskundig

1 december 2021

Oprecht en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Duidelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Wouter van de Velden

Alleen al het concept is prachtig.

21 november 2021

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Michel van Loon

Alles waar we op hoopten

18 november 2021

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Steven Willems

Meteen goede klik

8 november 2021

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Willem Post

Uitgelichte architecten uit Westzaan

Beijaard Bouwbegeleiding & Vormgeving

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer
Nederland

075 621 9865
http://www.beijaard.nl/

Saensigt Bouwkundig Teken en Adviesburo

Kleine Beer 1
1562 VA Krommenie
Nederland

06 11347816
http://www.saensigt.vpweb.nl/

B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau B.V.

Bonte Kraaiweg 22
1521 RD Wormerveer
Nederland

075 687 1119
http://www.b22.nl/