Architect Wormer

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect uit Wormer die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Wormer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wormer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Wormer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Wormer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wormer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Jisp, Westzaan en Koog aan de Zaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wormer

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Wormer? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Wormer, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wormer gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wormer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wormer – Voor een unieke belevenis

Wanneer er een architect in Wormer gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wormer nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Wormer voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Wormer zal namelijk exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Wormer absoluut de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Wormer hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wormer.

Nu interieurarchitect uit Wormer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wormer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wormer maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Wormer is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Wormer in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wormer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wormer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wormer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wormer – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Wormer te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Wormer in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wormer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wormer – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Wormer helder te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Wormer iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wormer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wormer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wormer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wormer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wormer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wormer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wormer

Content

19 november 2023

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden snel reacties.

- Roy Smit

Betrouwbaar en vlot

17 november 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Angela de Jonge

Vakbekwaam

8 november 2023

Ongeveinsd en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Anna de Ruiter

Vlot en capabel

31 oktober 2023

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Judith van Veen

Daadkracht en te betalen

26 oktober 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Angela Verhoeven

Interpretatie naar praktijk was schitterend

12 oktober 2023

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Wouter de Bruin

Prachtig concept

4 oktober 2023

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep gauw.

- Wouter Verhoeven

Prachtige metamorfose

29 september 2023

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Dave de Ruiter

Afspraken worden nagekomen

20 september 2023

Prijs, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Martinus van Wijk

Uitgelichte architecten uit Wormer

Beijaard Bouwbegeleiding & Vormgeving

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer
Nederland

075 621 9865
http://www.beijaard.nl/

Satellite Yacht Design

Domineestuin 6
1544 PT Zaandijk
Nederland

06 54237518
http://www.yacht-design.nl/

B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau B.V.

Bonte Kraaiweg 22
1521 RD Wormerveer
Nederland

075 687 1119
http://www.b22.nl/