Architect Zurich

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Zurich?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Zurich verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zurich – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Zurich gezocht?

Een architect in Zurich vinden

Architect Zurich
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zurich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Harlingen, Midlum en Wijnaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zurich

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Zurich? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Zurich, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zurich gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Zurich. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Zurich aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Zurich beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je project. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Zurich je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zurich

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zurich – Voor een geweldige belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Zurich ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Zurich te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Zurich die compleet autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Zurich is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Zurich. Zo is er iedere keer een architect aanwezig om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Zurich met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zurich nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Zurich kan je bovendien adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Zurich van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zurich.

Nu interieurarchitect uit Zurich zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zurich zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zurich maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je huis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Zurich is meestal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Zurich in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zurich.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zurich?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zurich‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zurich – voor een mooiere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het stevige aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zurich.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zurich – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Zurich helder te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Zurich bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zurich?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zurich te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zurich

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zurich. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zurich en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zurich die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zurich

Afspraak is afspraak

3 september 2023

Tarief, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Natasja Smit

Weer volledig opgefrist

28 augustus 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Jasper Kuijpers

Grote deskundigheid maar betaalbaar

25 augustus 2023

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Maria Bosman

Goed rekening gehouden

16 augustus 2023

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Susanne Hoekstra

Competent

6 augustus 2023

Eerlijk en vakkundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Jacoba van Dijk

Professioneel

1 augustus 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Adriaan Dekker

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

23 juli 2023

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook enorm aangenaam.

- Anna de Graaf

Plan was kritisch, uitvoering beter

17 juli 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De prijzen waren glashelder en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Anita van de Pol

Content

9 juli 2023

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Tevens waren de offertes scherp en snel binnen.

- Miranda van Veen

Uitgelichte architecten uit Zurich

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/