Architect Bolsward

Wil jij een ijzersterke architect uit Bolsward die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Bolsward verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bolsward – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Bolsward gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bolsward
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bolsward, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waaksens, Wolsum en Dedgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bolsward

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Bolsward? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Bolsward. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Bolsward wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bolsward gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Bolsward. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Bolsward aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Bolsward meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Bolsward je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bolsward

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bolsward – Voor een unieke ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Bolsward gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bolsward nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Bolsward kan je in ieder geval informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Bolsward in te schakelen. Een interieurarchitect in Bolsward is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bolsward.

Nu interieurarchitect uit Bolsward zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bolsward zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bolsward maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je huis zo kleurrijk mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Bolsward is veelal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Bolsward in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bolsward.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bolsward?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bolsward‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bolsward – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Bolsward helemaal de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Bolsward kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Bolsward om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bolsward.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bolsward – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Bolsward specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bolsward?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bolsward te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bolsward

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bolsward. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bolsward en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bolsward die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bolsward

Gunstig project en lage prijzen

17 juli 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Snel ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Willem Peeters

Perfect ontzorgd

8 juli 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima geregeld!

- Saskia de Boer

Artistiek en niet duur

5 juli 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Marjolein de Leeuw

Professioneel

26 juni 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Maria Vos

Tevreden met inrichting

21 juni 2024

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Mark van Dam

Vakkundig

11 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Marijke van de Ven

Goed plan en klasse uitgewerkt

6 juni 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Bram Smits

Geheel top opgeleverd

30 mei 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Super georganiseerd!

- Tom Dijkstra

Content

20 mei 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp en wij hadden vlug reacties.

- Christiaan Kuijpers

Uitgelichte architecten uit Bolsward

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/

Boogaard Installatiebedrijf

Spoardyk 24
8711 CJ Workum
Nederland

0515 542 770
http://www.boogaardinstallatie.nl/