Architect Borne

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Borne?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Borne verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Borne – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Borne gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Borne
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reutum, Albergen en Fleringen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Borne

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Borne? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Borne gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Borne. Een architectenbureau in Borne heeft gemiddeld meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Borne een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Borne je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Borne

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Borne – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Borne gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Borne nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Borne kan je bovendien informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Borne van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Borne.

Nu interieurarchitect uit Borne zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Borne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Borne maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je pand zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Borne is doorgaans gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Borne in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Borne.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borne?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borne‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Borne – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een competente tuinarchitect in Borne te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Borne in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Borne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Borne – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijzen van een architect in Borne en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Borne?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Borne te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Borne

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Borne. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Borne en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Borne die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Borne

Plan was kritisch, uitvoeren beter

25 juli 2024

Kritisch plan voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren inzichtelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Deborah Boer

Prachtig werk voor een goede prijs

17 juli 2024

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Raymond de Haan

Grote expertise maar betaalbaar

8 juli 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Marc Postma

Zeer doeltreffend

29 juni 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel effectief.

- Bianca Hoekstra

Vakbekwaam

28 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Helder en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Tessa Blom

Vlot afgehandeld!

21 juni 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Eveline Willemsen

Hoeven niets meer zelf te doen

14 juni 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Marloes van der Linden

Ging lekker snel

4 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Tamara de Jonge

Degelijk en gauw

30 mei 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Melanie Willems

Uitgelichte architecten uit Borne

Cortus Bouwregisseurs B.V.

Jan Tinbergenstraat 230
7559 ST Hengelo
Nederland

074 750 8801
http://www.cortus.nl/

IntroLogic Building Automation B.V.

Vedergras 4
7623 EX Borne
Nederland

074 267 0804
http://www.intrologic.nl/

Sooph Interieurarchitectuur

Floresstraat 7A
7556 TB Hengelo
Nederland

06 13860830
http://www.soophinterieurarchitectuur.nl/