Architect Zenderen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Zenderen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Zenderen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zenderen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zenderen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Zenderen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zenderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Geesteren, Haarle en Albergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zenderen

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Zenderen? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Zenderen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zenderen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zenderen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zenderen – Voor een geweldige ervaring

Als er een architect in Zenderen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Zenderen gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zenderen nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Zenderen voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Zenderen weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Zenderen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zenderen.

Nu interieurarchitect uit Zenderen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zenderen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zenderen maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je pand zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld genomen vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Zenderen is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Zenderen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zenderen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zenderen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zenderen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zenderen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een deskundige tuinarchitect in Zenderen te vinden? Het is ook niet simpel om in het flinke aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Zenderen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zenderen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zenderen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volslagen vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de tariefstelling van een architect in Zenderen en kies je meteen de allerbeste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zenderen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zenderen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zenderen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zenderen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zenderen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zenderen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zenderen

Offertes vlot binnen

21 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aan te raden.

- Johan de Boer

Gunstig project en lage prijzen

14 mei 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn super gaaf geworden. Prachtig!

- Jacoba Prins

Erg efficiënt proces

6 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af maar geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Jan de Ruiter

Klantgericht

3 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Koen Koster

Geweldig effectief

23 april 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Jan de Bruijn

Vlot en capabel

13 april 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Jelle van den Heuvel

Zo top voor de klant

6 april 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Johanna Postma

Snel gefixt!

4 april 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Kelly van den Bosch

Onmiddellijk prettige klik

24 maart 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Melanie Meijer

Uitgelichte architecten uit Zenderen

Cortus Bouwregisseurs B.V.

Jan Tinbergenstraat 230
7559 ST Hengelo
Nederland

074 750 8801
http://www.cortus.nl/

Kienhuis Bouwmanagement B.V.

Twentepoort Oost 29
7609 RG Almelo
Nederland

0546 455 100
http://www.kienhuis-bm.nl/

Ayla Fraatz

Kloosterweg 4a
7602 PM Almelo
Nederland

06 40347645
http://www.aylafraatz.com/