Architect Haaksbergen

Wil jij een betaalbare architect uit Haaksbergen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Haaksbergen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Haaksbergen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Haaksbergen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Haaksbergen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haaksbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bornerbroek, Zenderen en Hertme bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Haaksbergen

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Haaksbergen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Haaksbergen. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Haaksbergen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Haaksbergen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Haaksbergen – Voor een geweldige ervaring

Als er een architect in Haaksbergen gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Haaksbergen gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Haaksbergen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Haaksbergen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Haaksbergen van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Haaksbergen.

Nu interieurarchitect uit Haaksbergen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Haaksbergen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Haaksbergen maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woning straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Haaksbergen is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Haaksbergen in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Haaksbergen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haaksbergen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haaksbergen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Haaksbergen – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Haaksbergen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Haaksbergen houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Haaksbergen of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Haaksbergen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Haaksbergen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Haaksbergen scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Haaksbergen specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Haaksbergen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Haaksbergen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Haaksbergen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Haaksbergen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Haaksbergen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Haaksbergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Haaksbergen

Alleen al het concept is prachtig.

25 februari 2023

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Simone van den Heuvel

Plan was kritisch, executie beter

17 februari 2023

Kritisch project voor de restauratie, denken met je mee. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Daniëlle de Vos

Gauw gefixt!

8 februari 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Joyce van der Heijden

Leuk contact

30 januari 2023

Fijn in het contact en een gunstig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Claudia de Groot

Competent

25 januari 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en overzichtelijk. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Cornelia Schipper

Boven verwachting

17 januari 2023

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Chantal van den Heuvel

Volkomen nieuw pand lijkt het!

13 januari 2023

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet geheel irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Monique Kuiper

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

5 januari 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Ronald de Bruin

Professioneel

25 december 2022

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Tessa Postma

Uitgelichte architecten uit Haaksbergen

Leferink Architecten BNA B.V.

Kleibultweg 35
7575 BM Oldenzaal
Nederland

0541 358 260
http://www.leferinkarchitecten.nl/

Reef Infra Netwerkbouw B.V.

Kelvinstraat 1
7575 AS Oldenzaal
Nederland

0541 584 160
https://www.reef-infra.nl/

Anno 1998

Wilhelminastraat 160
7573 AK Oldenzaal
Nederland

0541 512 118
https://www.anno1998.nl/over/