Architect Haaren

Wil jij een ijzersterke architect uit Haaren die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Haaren verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Haaren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Haaren gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Haaren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haaren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Esch, Boxtel en Cromvoirt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Haaren

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Haaren? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Haaren te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Haaren gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Haaren. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Haaren aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Haaren beschikt over architecten met verschillende expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Haaren

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Haaren – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Haaren. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Haaren die volledig onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Haaren is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Haaren. En zo is jouw project altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Haaren met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Haaren nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Haaren voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Haaren weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Haaren beslist de beste optie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Haaren.

Nu interieurarchitect uit Haaren zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Haaren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Haaren maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo mooi mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Haaren is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Haaren straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Haaren.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haaren?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haaren‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Haaren – voor een knappere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Haaren in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Haaren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Haaren – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het altijd een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Haaren iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Haaren?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Haaren te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Haaren

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Haaren. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Haaren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Haaren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Haaren

Competent

21 november 2023

Ongeveinsd en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Overduidelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Michiel Molenaar

Super inrichting

18 november 2023

We zijn uitstekend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Erg gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Christiaan Willemsen

Erg klantvriendelijk

5 november 2023

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Chantal Willemsen

Maatwerk

4 november 2023

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Adrianus Jonker

Deskundig

23 oktober 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Stefan van de Ven

Zo geregeld

18 oktober 2023

Offertes vlug ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg zorgvuldig uitgewerkt.

- David Vermeulen

Deskundig

10 oktober 2023

Eerlijk en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Begrijpelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Simone Blom

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

6 oktober 2023

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm aangenaam.

- Thomas Evers

Geheel nieuw pand lijkt het!

24 september 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet volkomen irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Marco de Haan

Uitgelichte architecten uit Haaren

URBAN JAZZ – Stedenbouw & Landschap BV

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Nederland

06 12750232
http://www.urbanjazz.nl/

van der Wiel architectuur BNA

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Nederland

013 513 0527
http://www.vanderwiel-architectuur.nl/

Quadrant4 B.V.

Schijfstraat 12
5061 KB Oisterwijk
Nederland

013 202 1900
http://www.quadrant4.nl/