Architect Heerenveen

Behoefte aan een professionele architect in Heerenveen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Heerenveen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Heerenveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Heerenveen gezocht?

Een architect uit Heerenveen vinden

Architect Heerenveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerenveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haskerdijken, Nijehaske en Oudehaske bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heerenveen

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Heerenveen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heerenveen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Tevens is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heerenveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heerenveen – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Heerenveen. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Heerenveen die totaal onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Heerenveen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Heerenveen hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om jouw klus tot een fijn einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Heerenveen met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heerenveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Heerenveen kan je bovendien informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Heerenveen in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heerenveen.

Nu interieurarchitect uit Heerenveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heerenveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heerenveen maakt jouw leven beter

Als je de binnenkant van je woning zo kleurrijk mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld genomen vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Heerenveen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Heerenveen in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heerenveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heerenveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heerenveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heerenveen – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een professionele tuinarchitect in Heerenveen te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heerenveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heerenveen – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Heerenveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heerenveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heerenveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heerenveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heerenveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heerenveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heerenveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heerenveen

Direct fijne klik

20 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Marijke Koster

Professioneel

12 mei 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Hanneke Evers

Super klantvriendelijk

9 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Ramona Mol

Meerdere ontwerpen op maat

3 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Ramona van Doorn

Heel doeltreffend

26 april 2024

Ons kantoorgebouw is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Petrus Hofman

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

16 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Jacoba Kuipers

Prachtig werk voor een goede prijs

10 april 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Caroline Schipper

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

3 april 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Natascha van Loon

Vlot afgehandeld!

24 maart 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Ivo van de Pol

Uitgelichte architecten uit Heerenveen

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/

Eigenwiis Inter.arch. & Meubelontwerp

Burgemeester Falkenaweg 106
8442 LJ Heerenveen
Nederland

0513 842 615
http://www.sietskevanmarrum.nl/