Architect Hillegom

Behoefte aan een betaalbare architect uit Hillegom die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hillegom verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hillegom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Hillegom gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hillegom
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hillegom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rijnsaterwoude, Leimuiden en Nieuwe Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hillegom

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Hillegom? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Hillegom. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Hillegom wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hillegom gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hillegom

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hillegom – Voor een geweldige ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Hillegom gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hillegom nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Hillegom kan je in ieder geval informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Hillegom in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hillegom.

Nu interieurarchitect uit Hillegom zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hillegom zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hillegom maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woning straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Hillegom is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Hillegom in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hillegom.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hillegom?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hillegom‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hillegom – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Hillegom beslist de moeite waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Hillegom houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Hillegom of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hillegom.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hillegom – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Hillegom scherp te krijgen is het altijd handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Hillegom iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hillegom?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hillegom te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hillegom

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hillegom. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hillegom en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hillegom die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hillegom

Compleet ontzorgd

19 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Martin Vermeulen

Klantvriendelijk

13 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Hendrika van der Linden

De uitvoerende partij was geweldig

5 mei 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren glashelder en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Niels Peeters

Zeer functioneel

30 april 2024

Ons kantoorgebouw is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Wilhelmina Bos

Mooi ontwerp

20 april 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Het contact verliep vlot.

- Karin Post

Flexibel en betaalbaar

15 april 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Cindy Vermeulen

Gekwalificeerd

10 april 2024

Oprecht en deskundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Overduidelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Jacobus van Doorn

Mooi ontwerp

5 april 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep vlot.

- Patrick Kuiper

Vlug geregeld

27 maart 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Maria Dekker

Uitgelichte architecten uit Hillegom

Koosjan van der Velden Architect

Stephensonstraat 38
2014 KD Haarlem
Nederland

06 42299499
http://www.koosjanvandervelden.nl/

PR Architectenburo

Grijpensteinweg 3
2014 KX Haarlem
Nederland

06 30054216
http://prarchitectenburo.nl/

Fore Installatie Adviseurs B.V.

Madame Curiestraat 15
2171 TW Sassenheim
Nederland

0252 226 201
http://www.fore-installatieadviseurs.nl/