Architect Meijel

Ben jij opzoek naar een top architect uit Meijel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Meijel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Meijel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Meijel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Meijel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meijel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Leveroij, Heijthuijsen en Roggel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meijel

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Meijel? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Meijel, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Meijel te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meijel gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Meijel. Een architectenbureau in Meijel heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Meijel meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meijel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meijel – Voor een unieke belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Meijel ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Meijel te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Meijel die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Meijel is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Door ons netwerk in Meijel hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je karwei altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Meijel met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meijel nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Meijel kan je bovendien adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Meijel in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meijel.

Nu interieurarchitect uit Meijel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meijel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meijel maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je huis zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Meijel is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Meijel straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meijel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meijel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meijel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meijel – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Meijel absoluut de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Meijel houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Meijel om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meijel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meijel – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Meijel helder te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Meijel sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meijel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meijel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meijel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meijel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meijel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meijel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meijel

Content

25 februari 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en snel binnen.

- Adriana de Bruijn

Volslagen ontzorgd

22 februari 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima georganiseerd!

- Marije van de Berg

Een schets op maat

11 februari 2024

We ontvingen verschillende ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Suzanne Vos

Prima inrichting

6 februari 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Daniëlle Janssen

Goed rekening gehouden

22 januari 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Peter Peeters

Meegaand en betaalbaar

18 januari 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Heel content.

- Rutger van de Velde

Erg efficiënt proces

8 januari 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Yvonne de Boer

Prachtige inrichting

31 december 2023

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Anouk van de Brink

Prachtig werk voor een goede prijs

28 december 2023

De wensen doorspreken volgde gauw na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Heel tevreden.

- Roy van der Meulen

Uitgelichte architecten uit Meijel

Rutten Houtbouw

Bevelantstraat 26
6088 PB Roggel
Nederland

0475 492 947
http://www.ruttenhoutbouw.nl/nl

Bouwadvies, bemid. en taxatie van OZ A. van de Ligt

Jacob Poelsweg 35
5966 RA America
Nederland

077 464 1562
http://www.vandeligtadvies.nl/index.php/contact/

Woodapple Installatie BV

John F. Kennedylaan 18 A
5981 XC Panningen
Nederland

077 321 3333
http://www.woodapple.info/