Architect Oostzaan

Wil jij een ijzersterke architect in Oostzaan die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Oostzaan verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oostzaan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oostzaan gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Oostzaan
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostzaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Jisp, Koog aan de Zaan en Zaandijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oostzaan

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Oostzaan? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Oostzaan te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oostzaan gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Oostzaan. Een architectenbureau in Oostzaan heeft gemiddeld enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Oostzaan een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Oostzaan je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oostzaan

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oostzaan – Voor een unieke ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Oostzaan ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Oostzaan te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woning of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Oostzaan die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Dankzij ons netwerk in Oostzaan hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er altijd een architect aanwezig om je klus tot een aantrekkelijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Oostzaan naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oostzaan nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Oostzaan kan je tevens informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Oostzaan in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oostzaan.

Nu interieurarchitect uit Oostzaan zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oostzaan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oostzaan maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Oostzaan. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oostzaan.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostzaan?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostzaan‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oostzaan – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Oostzaan helemaal de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Oostzaan houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Oostzaan of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oostzaan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oostzaan – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je direct inzicht in de kosten van een architect in Oostzaan en kies je meteen de beste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oostzaan?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oostzaan te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oostzaan

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oostzaan. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oostzaan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oostzaan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oostzaan

Vlot georganiseerd!

20 januari 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Sabine de Jong

Deskundig

8 januari 2023

Oprecht en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Nicolaas Hermans

Alles waar we op hoopten

2 januari 2023

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Johanna van Vliet

Vlot georganiseerd!

27 december 2022

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Daniëlle de Vries

Gauw ontvangst offertes

23 december 2022

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aan te raden.

- Martinus Vermeulen

Klantvriendelijk

13 december 2022

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Robert van der Meer

Volkomen nieuw pand lijkt het!

8 december 2022

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Guido Willems

Boven verwachting

30 november 2022

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Koen Willems

Afspraken worden nagekomen

24 november 2022

Tarief, levering en afspraken waren allen in orde. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Vanessa van de Velde

Uitgelichte architecten uit Oostzaan

Architec B.V.

Burgemeester Bratstraat 40
1511 BL Oostzaan
Nederland

023 542 2507
http://www.architec.nl/

Ir. I. Onen, Architect

Prins Hendrikkade 5 AA
1501 AA Zaandam
Nederland

075 612 4314
http://www.onen.nl/

Architectenbureau Ir M F Hartkamp

Zwaansburg 8
1121 GM Landsmeer
Nederland

020 482 2376
http://www.hartkampbouwadvies.nl/