Architect Wassenaar

Behoefte aan een top architect in Wassenaar die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Wassenaar verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wassenaar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Wassenaar gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Wassenaar
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wassenaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zoetermeer, Nootdorp en Warmond bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wassenaar

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Wassenaar? Het kan complex zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Wassenaar. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Wassenaar wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wassenaar gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wassenaar

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wassenaar – Voor een unieke ondervinding

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wassenaar nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Wassenaar voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Wassenaar weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Wassenaar beslist de beste beslissing. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wassenaar.

Nu interieurarchitect uit Wassenaar zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wassenaar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wassenaar maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wassenaar.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wassenaar?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wassenaar‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wassenaar – voor een knappere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een professionele tuinarchitect in Wassenaar in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wassenaar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wassenaar – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Wassenaar iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wassenaar?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wassenaar te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wassenaar

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wassenaar. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wassenaar en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wassenaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wassenaar

Volledig uitgewerkt

18 april 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Sabine van der Laan

Creatieve oplossingen

10 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Albert Jonker

Snel afgehandeld

1 april 2024

Offertes vlug ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitgebreid uitgewerkt.

- Maaike Hermans

Voelde direct vertrouwd

23 maart 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uitermate tevreden.

- Jan van der Laan

Betoverend ontwerp

16 maart 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Johannes Schouten

Offertes snel binnen

15 maart 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete planning was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Natasja Scholten

Fijn gesprek

5 maart 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel prettig.

- Ruud de Jonge

Snel overeengekomen!

29 februari 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Sanne Schipper

Ging lekker snel

18 februari 2024

Offertes snel ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitvoerig uitgewerkt.

- Daniël de Koning

Uitgelichte architecten uit Wassenaar

EVW Bouwkundig Expertise & Consultancy B.V.

Veursestraatweg 179
2264 EE Leidschendam
Nederland

070 317 9195
http://www.evwhaaglanden.nl/

Ideal Projects BV

Leidseweg 37
2252 LA Voorschoten
Nederland

071 562 3166
http://www.idealprojects.nl/

P.A.M. Teunissen Architectenburo B.V.

Veurseweg 143
2251 AB Voorschoten
Nederland

071 562 3388
http://www.teunissen.eu/