Architect Achlum

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Achlum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Achlum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Achlum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Achlum gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Achlum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Achlum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Midlum, Wijnaldum en Lollum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Achlum

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Achlum? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Achlum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Achlum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Achlum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Achlum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Achlum – Voor een unieke ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Achlum ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Achlum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woning of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Achlum die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Door ons netwerk in Achlum hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er altijd een architect beschikbaar om je project tot een fijn einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Achlum naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Achlum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Achlum kan je bovendien adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Achlum van belang zijn. Een interieurarchitect in Achlum is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Achlum.

Nu interieurarchitect uit Achlum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Achlum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Achlum maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je woning zo fraai mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect doorgaans vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Achlum is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Achlum straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Achlum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Achlum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Achlum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Achlum – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Achlum. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Achlum houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Achlum om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Achlum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Achlum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Achlum scherp te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Achlum specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Achlum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Achlum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Achlum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Achlum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Achlum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Achlum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Achlum

Ziet er weer netjes uit

8 september 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Gerardus Willemsen

Klantvriendelijk

29 augustus 2023

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Rogier de Koning

Geheel kritisch opgeleverd

24 augustus 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Yvonne Verbeek

Communicatie was top!

16 augustus 2023

Communicatie was klasse en in feite liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Renate van de Wal

Erg praktisch proces

6 augustus 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Patricia Veenstra

Vlot gefixt!

3 augustus 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Monique de Haan

Daadkracht en te betalen

29 juli 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is buitengewoon mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Willem Peters

Een opzet op maat

16 juli 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Steven Kuipers

Daadkracht en te betalen

13 juli 2023

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Adriaan Evers

Uitgelichte architecten uit Achlum

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/