Architect Balk

Behoefte aan een professionele architect in Balk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Balk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Balk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Balk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Balk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Balk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elahuizen, Harich en Nijemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Balk

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Balk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Balk te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Balk gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Balk. Een architectenbureau in Balk heeft doorgaans meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Balk beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Balk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Balk – Voor een unieke belevenis

Wanneer er een architect in Balk gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Balk zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Balk nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Balk voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Balk zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Balk beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Balk.

Nu interieurarchitect uit Balk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Balk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Balk maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Balk is betrekkelijk eenvoudig met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Balk. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Bovendien is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Balk. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Balk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Balk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Balk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Balk – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Balk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Balk – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Balk scherp te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Balk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Balk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Balk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Balk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Balk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Balk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Balk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Balk

Voelde direct vertrouwd

27 mei 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel fijn!

- Esther Kuijpers

Betaalbare deugdelijkheid

23 mei 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. Prijs technisch prima.

- Alexander van Loon

Prachtig werk voor een goede prijs

15 mei 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Suzanne van der Horst

Offertes gauw binnen

9 mei 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aan te raden.

- Christian Peeters

Vlug afgehandeld

29 april 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is volledig gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er prachtig uit.

- Ilona Postma

Creatief en niet duur

20 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg content.

- Diana Smit

Boven verwachting

18 april 2024

Onze droomtuin is fraai geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Sharon Postma

Weer volkomen opgefrist

8 april 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Susanne Driessen

Prachtige transformatie

31 maart 2024

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Elizabeth Groen

Uitgelichte architecten uit Balk

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/