Architect Nijemirdum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Nijemirdum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Nijemirdum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nijemirdum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nijemirdum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Nijemirdum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijemirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Harich, Oudemirdum en Ruigahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nijemirdum

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Nijemirdum? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Nijemirdum. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Nijemirdum wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nijemirdum gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Nijemirdum. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Nijemirdum aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Nijemirdum beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nijemirdum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nijemirdum – Voor een unieke ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Nijemirdum ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Nijemirdum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Nijemirdum die totaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Nijemirdum is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Nijemirdum. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om je karwei tot een fijn einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Nijemirdum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nijemirdum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Nijemirdum zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Nijemirdum. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nijemirdum.

Nu interieurarchitect uit Nijemirdum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nijemirdum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nijemirdum maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Ook is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Nijemirdum. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nijemirdum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijemirdum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijemirdum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nijemirdum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Nijemirdum beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Nijemirdum houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nijemirdum of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nijemirdum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nijemirdum – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Nijemirdum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nijemirdum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nijemirdum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nijemirdum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nijemirdum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nijemirdum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nijemirdum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nijemirdum

Maatwerk

17 juni 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Antonius Mol

Professioneel

8 juni 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- René de Graaf

Grote expertise maar betaalbaar

3 juni 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Thomas de Leeuw

Klantvriendelijk

30 mei 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Ellen Huisman

Voelde direct prima

23 mei 2024

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer fijn!

- Marc Meijer

Ontwerp is al zo mooi

14 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Anouk Willemsen

Klantvriendelijk

4 mei 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Willem Hofman

Gauw overeengekomen!

27 april 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Ivo Janssen

Meteen een klik

24 april 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Marieke Dijkstra

Uitgelichte architecten uit Nijemirdum

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/