Architect Harich

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Harich?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Harich verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Harich – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Harich gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Harich
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elahuizen, Nijemirdum en Ruigahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Harich

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Harich? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de geschikte kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Harich. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Harich gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Harich. Een architectenbureau in Harich heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Harich beschikt over architecten met aparte expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je karwei. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Harich je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Harich

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Harich – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Harich. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Harich die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Dankzij ons netwerk in Harich hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Harich naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Harich nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Harich kan je bovendien informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Harich in te huren. Een interieurarchitect in Harich is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Harich.

Nu interieurarchitect uit Harich zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Harich zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Harich maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Harich is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Harich straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Harich.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Harich?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Harich‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Harich – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Harich beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Harich houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Harich of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Harich.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Harich – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Harich gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Harich?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Harich te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Harich

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Harich. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Harich en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Harich die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Harich

Vlot en kundig

19 juli 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Esther Kok

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

12 juli 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Lisette Hoekstra

Ging lekker rap

3 juli 2024

Offertes snel ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitgebreid uitgewerkt.

- Renate Hendriks

Snel gegaan

25 juni 2024

Offertes snel ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer uitvoerig uitgewerkt.

- Marloes Visser

Plan was grondig, uitvoeren beter

20 juni 2024

Top project voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Eric van der Heijden

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

12 juni 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Brenda Scholten

Vlot en tevreden

7 juni 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Janneke van de Velde

Vakkundig

25 mei 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Inzichtelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Charlotte Veenstra

Specialist!

24 mei 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook goed.

- Steven Bosman

Uitgelichte architecten uit Harich

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/