Architect Oudemirdum

Wil jij een ijzersterke architect in Oudemirdum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Oudemirdum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Oudemirdum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oudemirdum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Oudemirdum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudemirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kolderwolde, Rijs en Nijemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oudemirdum

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Oudemirdum? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Oudemirdum, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oudemirdum gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Oudemirdum. Een architectenbureau in Oudemirdum heeft grofweg een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Oudemirdum beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oudemirdum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oudemirdum – Voor een geweldige ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oudemirdum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Oudemirdum kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Oudemirdum in te huren. Een interieurarchitect in Oudemirdum is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oudemirdum.

Nu interieurarchitect uit Oudemirdum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oudemirdum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oudemirdum maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Oudemirdum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Oudemirdum straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oudemirdum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudemirdum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudemirdum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oudemirdum – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Oudemirdum. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Oudemirdum kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Oudemirdum om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oudemirdum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oudemirdum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Oudemirdum scherp te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Oudemirdum sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oudemirdum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oudemirdum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oudemirdum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oudemirdum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oudemirdum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oudemirdum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oudemirdum

Ging keurig in overleg

4 september 2023

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Wilhelmus Dijkstra

Tevreden met inrichting

28 augustus 2023

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Adriaan Verhoeven

Ging netjes in overleg

20 augustus 2023

Wat voor ons heel doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Joyce Vermeulen

Prachtige transformatie

18 augustus 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Lisette Veenstra

Gauw gegaan!

8 augustus 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Nicolaas Molenaar

Betrouwbaar en vlot

3 augustus 2023

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Jolanda Driessen

Begaan en nieuwe ideeën

27 juli 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Sander Hoekstra

Fijn contact

17 juli 2023

Aangenaam in het contact en een prima tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Nancy Hendriks

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

10 juli 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Martinus Willemsen

Uitgelichte architecten uit Oudemirdum

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/